Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanstekt torsk med paprikasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Supergott och enkelt recept som jag hittat i någon mattidning, minns tyvärr inte vilken...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Kärna ur och skär paprikan i bitar. Fräs den i smör i en kastrull cirka 5 minuter. Tillsätt vatten, fond och peppar och låt koka under lock cirka 5 minuter. Mixa såsen slät med mixerstav. Red eventuellt med lite maizena.
  2. Vispa upp äggen och blanda med ost, salt och peppar. Doppa fisken i blandningen. Stek den frasig i 2 msk smör i en stekpanna cirka 3 minuter på varje sida.
  3. Servera den nystekta fisken med paprikasås, potatis och sockerärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.