Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanstekta kycklingfiléer med gurkpasta och persiljecréme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt god rätt som även kan serveras med klyftpotatis om man inte vill ha pasta till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Panera kycklingfiléerna med lika delar färdigriven parmesanost och vetemjöl. Stek filéerna på medelsvag värme 3 minuter på varje sida. Lägg dem i en ugnssäker form. Riv färsk parmesan och täck kycklingen med den. Stek färdigt i ugn 150 grader i ca 15 minuter. Koka upp 2 dl vatten med buljongtärning och crème fraiche, koka ihop lite. Tillsätt hackad persilja, smaksätt med citronjuice, salt och peppar. Kärna ur och strimla gurkan, låt koka med pastan i 10 sekunder. Blanda med olivolja salt och peppar.
  2. Kan även serveras med klyftpotatis eller hasselbackspotatis om man inte vill ha pasta till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.