Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kalkon, mozzarella och mandel i tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En ljuvlig färgsprakande pastarätt som du svänger snabbt ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv morötterna grovt. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök och vitlök i oljan. Tillsätt morötter, tomater och buljongtärning eller fond och 2 dl vatten. Sjud såsen ca 10 minuter. Rör ner yoghurten i såsen och smaka av med salt och peppar. Sjud ytterligare ca 5 minuter.
  2. Strimla kalkonen, rör ner den i såsen och låt det bli varmt. Skär mozzarellan i bitar och hacka mandeln grovt. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Servera såsen till pastan och toppa med bitar av mozzarella och hackad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.