Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med kyckling och ädelost

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett lite modifierat recept - lättlagat och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfiléer och purjolök i bitar. Fräs i lite smör, salta och peppra. Pressa över vitlöken. Strö över mjölet och rör om. Tillsätt matlagningsgrädde och mjölk, låt puttra i ca 5 minuter. Tillsätt creme fraiche, tärnad paprika och smula över ädelosten. Rör inte för mycket - gott med ädelosten i smälta klickar. Servera med nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.