Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med rökt lax och ett par stänk whisky

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Älskar rökt lax och i kombination med whisky och pasta blir om möjligt ännu bättre....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bandspaghetti till 2 personer.
  2. Koka upp grädden. Strimla laxen. Lägg i laxen i grädden. Peppra. Låt småkoka ett par minuter. Rör ner whiskyn och låt koka ytterligare en minut. Finhacka dillen men spara några dillkvistar till garnering. Häll i den finhackade dillen i laxsåsen. Smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.