Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta Vongole

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Förmodligen världes godaste tomatbaserade pastasås

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka en halv habanero, skala och skiva fyra vitlöksklyftor. Stek vitlöken och habaneron hastigt igod olivolja. Tillsätt en burk hela tomater, samt ev passerade tomater. Tillsätt ett par msk musselspad. Låt koka ca tio minuter, rör runt under tiden så att tomaterna finfördelas. Salta. Koka pastan under tiden, häll av och tillsätt ett par msk finhackad persilja. Rör ner en burk musslor i pastasåsen, låt musslorna bli varma. Blanda sås och pasta, servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.