Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt att tillaga

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet och spola den sedan kall under rinnande vatten.
  2. Putsa och skär filén i tunna skivor. Stek dem gyllenbruna i smöret och krydda med salt och peppar.
  3. Smält smöret till såsen i en gryta med tjock botten. Rör ner vetemjölet. Tillsätt mjölken och grädden. Låt koka upp och riv ner grevéosten och parmesanosten. Salta och peppra.
  4. Blanda alla ingredienserna med ostsåsen och lägg över i en gratängform. Gratinera i ugnen i ca: 20 minuter.
  5. Strö lite torkad chili över vid serveringen. En bit bröd och en sallad smakar bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.