Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med tonfisk

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter kanske inte så supergott, men det är gott.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan och lägg sedan i smörad ungsform. Stek bacon och lägg sedan på papper så överblivet fett sugs upp. Bryn purjolöken tillsätt sedan tonfisk, bacon, vetemjöl och creme fraiche. Tillsätt kryddorna efter egen smak. Häll sedan smeten över pastan, lägg skivade tomater och strö över den rivna osten. Gratenera i 200-225 grader ca. 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Heisjo 24 juni 2008

    Jättegod och saftig gratäng! Perfekt vardagsmat. Jag uteslöt mjölet, tycker inte det behövs och använde lätt creme fraiche, det blev jättebra.

  • StinaStumpan 2 september 2008

    Det var gott! Jag uteslöt också mjölet och det blev bra..

  • MajaZoya 14 november 2008

    Roligt med en annorlunda pastagratäng, det är inte så ofta man änvänder tonfisk men det här var gott. Återkommer fler gånger som vardagsmat hemma hos oss.

  • Mircku 4 december 2008

    Äntligen! Ett recept som är enkelt och gott.. Denna gör vi om. Uteslöt mjöl och la till lite sweetchili-sås.

  • gottgris 9 januari 2009

    det var mumsigt, laga det till middag idag

  • stompan 9 december 2009

    Jätte gott. Tonfisk och bacon passar faktiskt bra ihop =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.