Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastalåda med kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel rätt som sköter sig själv i ugnen. Extra smidigt är det förstås om man har överbliven pasta kvar sedan dan innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär kasslern i bitar och hacka löken. Fräs löken i lite olja och lägg sedan kasslern, den frästa löken och ärtorna tillsammans med pastan i en smord form.
  3. Knäck äggen i en skål och vispa upp det lite lätt. Tillsätt mjölk, grädde, salt och peppar.
  4. Häll äggblandningen över pastalådan, fördela den rivna osten och grädda i ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.