Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med chili

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God pastasallad som går både till vuxna och barn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet och stek det ordentligt.
  2. Koka pastan så den är Al dente. häll i durkslag och skölj med vatten. Ta chilin (eller peston) och rör ut det i pastan. Ställ åt sidan.
  3. Hacka alla grönsaker i små bitar. Lägg ner allt utom tomaterna i en stor salladskål och blanda försiktigt. Dekorera med tomaterna och färska basilikablad.
  4. Låt stå i kylen en stund.
  5. Jag brukar ha chilidressing till detta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.