Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med lite ditten & datten

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och räcker ett par dar....mumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan Koka ägg efter smak...skall delas! Knaperstek klippt bacon och låt rinna av på hushållspapper. Smula i Fetaost Hacka rödlök och alla övriga grönsaker och blanda runt allt.
  2. Serveras halvljummen med Druvans Pestodressing....MUMS!!!
  3. Gör den lätt genom att låta baconen rinna av ordentligt och använd fettsnål Fetaost ( 3 eller 10%)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.