Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås a la Nadia

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En jättegod och enkel pastasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sek baconet eller kasslern tills det får fin färg. Häll upp crème fraichen i en kastrull och sätt på spisen på svag värme. Blanda ihop med ketchup tills du får en ljusrosa färg och mosa i fetaosten. Jag brukar ta ett halvt block med fetaost. Häll i baconet eller kasslern. Koka upp under omrörning. Smaka av med salt, peppar och ketchup.
  2. Servera med bandpasta och en god sallad.
  3. LYCKA TILL!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.