- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
EN ljuvlig pastasås, som är egenkomponerad
Instruktioner
- Skär kasslern/skinkan i tärrningar, ta purjolöken och skär i slantar Låt koka ca 5- 6 minuter, låt rinna av i en sil
stek purjon tills den får färg.
- Häll allt i en kastrull tilsammans med grädden, låt småpputtra i ca 15 minuter,det går också bra att steka kasslern först.
- Kan med fördel göras dagen innan, så att alla smakerna
får sätta sig.
- Hoppas att du blir nöjd med denna underbara pastasås
- LILLALOPPAN
Publicerat den
1 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett jääättegott kassler recept. Jag hade ris till istället.
mumms jättegott
det var gott men kan man ta kyckling istället
Det verkar vara orimligt mycket purjolök. Resten lär ju försvinna i all purjolök. Vad menas? Annan lök? Annan mängd?
Jätte gott, men jag använde lite mindre purjolök! :)