Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastawok med grönsaker och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Näring/port 2074 kJ, 496 kcal 14½ g protein 15 g fett 74 g kolhydrater 7 g fibrer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa och strimla purjolöken och paprikan. Värm oljan i en wokpanna eller en stor stekpanna. Fräs ingefära och sambal oelek hastigt. Tillsätt alla grönsaker och woka dem på hög värme. Tillsätt farinsockret. Blanda ner pastan när grönsakerna är mjuka utan att ha tappat tuggmotståndet helt. Smaka av med soja.
  2. Servera med bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.