Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paté på bulgur och svamp

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En stadig, vegetarisk paté med mycket smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär svampen i bitar och hacka löken. Fräs i en stekpanna några minuter. Häll på vinet och rör ner sambal oelek och salt, sänk värmen och låt puttra 5 minuter. Mixa svampröran.
  3. Blanda den mixade svampröran med linser, bulgur och havregryn. Finhacka paprikan och persiljan och blanda i. Häll allt i en form tex en stor brödform. Baka i ugnen i 1 timme.
  4. Häll eventuellt lite olja eller smör på ytan efter halva ugnstiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.