Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pecan banana bread

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Den här otroligt saftiga kakan är ett underbart fikabröd. Den är också jättegod att servera som dessert med en kula vaniljglass. Speciellt om man rostar kakan i en torr stekpanna, då blir den som en toast med glass. MUMS!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Vispa smör, strösocker och florsocker vitt och krämigt.
  3. Mixa bananerna till en puré och rör ner i smeten, tillsätt äggen.
  4. Blanda de torra ingredienserna med hela pekannötter (spara några att strö över) och vänd försiktigt ner blandningen i banansmeten.
  5. Fyll en smord och bröad avlång kakform med smet och grädda i mitten av ugnen i cirka 30 minuter. Prova med en sticka, den skall inte vara kladdig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.