Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pecan och choklad-toffee

(1 kommentar)  
Skriv ut

Så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en liten form med bakplåtsfolie, eller olja den. Lägg i hälften av nötterna, i ett jämnt lager.
  2. Gör kolan. Blanda båda sorternas socker, smör, salt och vatten i en tjockbottnad kastrull, och koka tills det är 150°C. Ta genast av från värmen, och rör ner vanilj och bikarbonat. Häll ovanpå nötterna, så jämnt som möjligt.
  3. Strö över chokladen, och låt stå i två minuter. Sprid sedan ut den jämnt. Avsluta med resten av nötterna, och låt sedan stå kallt tills allt har stelnat ordentligt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • chipmunk2009 7 januari 2010

    jag fatta fan ingenting av det här, rörigt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.