Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pekannötter i kolasås med lingon, chokladgrädde och kaksmulor

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Kola, syrliga lingon och chokladgrädde - varva i portionsglas och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Chokladgrädde: Lättvispa grädden. Hacka chokladen och smält den i mikro eller över vattenbad till 55 grader. Tillsätt vattnet och vänd snabbt ihop chokladen med grädden. Låt stå i kylen i minst 30 minuter.
  2. Kola: Rör karamelliserad mjölk och grädde till en slät kolasås.
  3. Fördela nötterna i 8-10 glas. Lägg på kola så att det täcker nötterna. Lägg på lingon. Skeda eller spritsa på chokladgrädden och smula över kaksmulor.
  4. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.