Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pekanpanerad fiskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är något helt annat än fiskpinnar! En gyllene knaprig pekanpanering och en kryddig sås ger helt ny och spännande smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, finhackade pekannötter, salt och peppar. Blanda väl. Droppa fiskfiléerna i mjölk och panera dem i pekannötblandningen. Se till att paneringen täcker filéerna och att den fastnar.
  2. Värm upp 1 msk flytande margarin i en teflonstekpanna på medelvärme. Stek fiskfiléerna tills de är gyllene, ca 10 minuter. Vänd dem en gång. Lägg upp fisken på ett fat och täck över med folie för att hålla dem varma.
  3. Torka av stekpannan med hushållspapper och värm sedan upp resten av matfettet på medelvärme. Hacka skinkan fint och bryn den i matfettet under omrörning, ca 2 minuter. Tillsätt vinäger. Värm upp igen, rör om då och då tills såsen sjuder.
  4. Lägg upp fisken på tallrikar och skeda över skyn. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.