Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pelles marinerade färsbiffar med vitlöksmajonnäs och pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biffarna är godast att grilla på utegrill men blir också bra i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

Forma fyra biffar av färsen. Salta och peppra. Rör ihop marinaden och pensla biffarna med den. Låt vila kallt minst 2 timmar. Blanda majonnäsen och droppa i oljan sist, under ständig vispning. Koka pastan. Grilla biffarna. Rör ner majonnäsen i pastan och strö över persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.