Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne all'Arrabiata

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Pasta med lite kött och mycket grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Låt pastan rinna av. Strimla baconskivorna. Skala tomaterna, dvs koka dem ca 20 sekunder och dra av skalet. Dela tomaterna och ta bort kärnorna. Skär tomatköttet i småbitar eller kör det i matberedare. Skala och finhacka lök och vitlök. Dela chilifrukterna på längden, kärna ur och finhacka dem. Hetta upp olja i en gryta och fräs baconstrimlorna. Tillsätt lök- och vitlökshacket och låt fräsa 3-4 min. Blanda ner tomat och chili. Låt småkoka 5-7 min. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner såsen i pastan och låt allt bli varmt. Klipp persilja över och servera gärna med riven parmesan- eller pecorinoost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.