Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne all'arrabiata

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, enkelt och billigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp olivoljan i en kastrull. Lägg i vitlök och chili och låt dem långsamt brynas under lock. När det är ordentligt brynt, ta upp - kasta! Tillsätt krossade tomater. Smaka av, eventuellt salta lite. Låt puttra under lock i 20 min.
  2. Finhacka sardellerna och rör ihop med smöret. Koka pastan "al dente" i lättsaltat vatten. Låt rinna av i ett durkslag. Blanda ner pastan i kastrullen med tomatsås och ställ på den avsvalnande kokplattan.
  3. Tillsätt sardellsmöret och rör om väl. Strö över persilja och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.