Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne- och fläskfilégratäng i krämig ädelostsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ädelosten i den krämiga gratängen kan bytas ut mot gorgonzola.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag.
  2. Salta och peppra köttet. Bryn det runtom i smöret i en stekpanna i cirka 5 minuter.
  3. Ta upp köttet och skär det i skivor. Sätt ugnen på 225 grader.
  4. Blanda pastan och grädden i en smord ugnssäker form. Vänd ner osten i små bitar, nötterna och köttet.
  5. Gratinera i mitten av ugnen i 15 minuter. Garnera med rucola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.