Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbakad lax med räkröra och pressad potatis

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Saftig lax som serveras med en underbar räkröra och luftig potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen i saltat vatten.
  2. Blanda matolja med svartpeppar, rosépeppar och vitpeppar. Fördela pepparmixen och salt över laxen. Baka i ugnen i 20 minuter på 165 grader.
  3. Hacka ägg och räkor grovt och lägg i en bunke. Blanda ner hackad rödlök, gräddfil, citronjuice, dill och smaka av med salt.
  4. Tvätta och byt ner salladen i mindre bitar. Strimla äpplet och blanda med salladen, vinäger och olivolja.
  5. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.