Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff i rödvin

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Från mitt kök

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 120 grader. Strimla köttet i lillfingerstora strimlor och placera det i en gryta som kan stå i ugnen. Slå på rödvin så att det knappt täcker köttet. Salta och peppra.
  2. Ge det hela ett uppkok och skumma väl. Sätt in grytan i ugnen och låt stå 6-8 timmar. Tillsätt tomaterna och låt koka vidare tills köttet känns helt mört. Hacka örterna grovt och vänd ner dem precis innan servering.
  3. Servera med en bit bondbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.