Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotsstuvad fänkål och färskpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatis och fänkål kokt i mjölk blir en krämig och god stuvning som dessutom blir ganska smal. Den bör ätas rykande het.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skiv fänkålen. Skölj , skrubba och skiva potatisen. Blanda med mjölk och salt i en vid gryta. Sjud sakta under lock ca 15 min tills potatisen är mjuk. Rör då och då. Tillsätt pepparrot och ost. Garnera ev med den gröna fänkålsvippan och riven pepparrot.
  2. Servera med nygrillad laxfilé

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.