Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepprig wok med ingefärsfisk

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Krispiga morötter, het pepparsås och fisk med ingefärstouch, vilket drag!

Ingredienser

Instruktioner

Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Kyl dem snabbt i kallt rinnande vatten och låt rinna av. Dela bladspenaten i mindre bitar. Skala och finhacka ingefära och vitlök. Skölj, kärna ur och strimla chilifrukten. Skala moroten. Fortsätt skala den runt om tunna "morotsnudlar". dela fisken i bitar och salta den. Hetta upp en wok eller stor stekpanna med oljan. Tillsätt ingefära, vitlök och chilifrukt, fräs 1 min. Tillsätt 2 dl vatten. Lägg i fiskbitarna och sjud 2 min på varje sida. Blanda under tiden pepparsåsen med limejuice och sesamolja. Ta upp fiskbitarna från woken och lägg åt sidan. Tillsätt nudlar, bladspenat, och morot i den heta woken, låt allt bli genom varmt. Lägg på fiskbitarna och ringla över lite limepepparsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.