Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persika- och mandeldessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna nyttiga dessert kommer att göra alla glada - lager av kaka, yoghurt, persika och mandel, det är ljuvligt gott! Från kortserien Lev Bättre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt persikorna rinna av väl. Spara juicen. Blanda yoghurt, grädde, bittermandelextrakt och florsocker i en skål. Blanda väl.
  2. Fördela hälften av sockerkakstärningarna i 4 små skålar eller serveringsglas. Häll över hälften av persikojuicen. Skeda över hälften av yoghurtblandningen och sedan hälften av persikorna. Upprepa med ytterligare ett lager sockerkaka, juice och yoghurt. Täck över med plastfolie och kyl 3 timmar.
  3. Lägg på resten av persikorna före servering och strö över rostad mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.