Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persika- och chokladkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Enkel att göra, lyxig att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200°
  2. Låt persikorna rinna av. Smält smöret, låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst.
  3. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver. Sikta ner det i äggsmeten. Tillsätt smöret.
  4. Bred ut smeten i en liten bakpappersklädd långpanna (25x35 cm) Skär persikorna i klyftor och fördela dem på smeten.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen 25-30 min. Skär i rutor. Pudra över lite florsocker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sessa79 20 september 2010

    Kanongod

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.