Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persika- och apelsinrutor i långpanna

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Enkelt att göra och mumsigt att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd. Vispa ägg och råsocker poröst. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Tillsätt persika arom till önskad smak, Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 20-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  2. Glasyren: Rör ihop alla ingredienserna till en slät glasyr. Smaksätt och färga efter eget tycke och smak. Bred ut glasyren på den avsvalnade kakan och garnera efter önskemål.
  3. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.