Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikaflorn med vaniljglass

 
Skriv ut

Enklare kan det inte bli. Riktigt lyxig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Tina smördegsplattorna på en plåt.
  2. Använd ett dricksglas och stansa (tryck) två ringar i varje smördegsplatta, utan att det går helt igenom. Pensla kanterna med uppvispat ägg. Riv mandelmassan och smula den innanför ringarnas kanter.
  3. Skiva persikorna i klyftorna, blanda med socker och kanel. Lägg skivorna innanför cirklarna på flarnet, strö över mandelspån. Grädda flarnen i 20-25 minuter. Servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.