Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brownie med hallonsirap och vaniljglass

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En riktigt god efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör, socker, kakao, sirap och salt i en bunke och vispa med elvisp till en jämn smet.
  2. Vispa ner ägg och mjöl. Bred ut smeten på en form 15x25 cm klädd med bakplåtspapper och ställ in i 20 minuter i ugnen. Ta ut, pudra över kakao och låt svalna. Gör hallonsirapen under tiden. Skär upp brownien i bitar och servera med vaniljglass och varm hallonsirap.
  3. Gör hallonsirapen såhär: Smält sockret i en kastrull. Det ska inte brännas. Tillsätt hallonen och koka i tio minuter. Sila och servera varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.