Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikopaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Servera med grädde och gärna en kopp kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Blanda mjöl och socker, och finfördela smöret i degen. Tillsätt ägget och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg degen i en pajform. Låt stå kallt i 30 minuter. Grädda pajskalet i 10 minuter.
  3. Låt persikorna rinna av väl. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner vaniljsocker, kanel, mjöl och crème fraiche.
  4. Lägg persikorna i formen och häll över smeten. Strö på mandelspån och grädda i ca 25 minuter. Servera med grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.