Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiljejärpar med grönsaksfräs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Låt ströbrödet svälla i mjölken i några minuter. Blanda det sedan med nötfärsen, råriven lök, ägg, persilja, salt och peppar till en jämn, fin smet.
  2. Forma fina järpar med hjälp av en stor sked och lägg dem på en smörad, ugnsfast form. Häll på en aning vatten och sätt in dem i ugnen i 25-30 minuter.
  3. Rensa och skär paprikan i bitar. Skiva champinjoner, rödlök och vitlöksklyftor och fräs alltsammans tillsammans med sockerärtorna i inte alltför het olivolja i 4-5 minuter. Salta och peppra.
  4. Servera persiljejärparna med grönsaksragun och nykokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.