Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persiljekyckling med bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och lyxig rätt som passar både till vardags som till fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Putsa kycklingfiléerna och dela dem i tre delar, om de är stora. Bryn dem runt om i lite smör ett par minuter, salta och peppra. Lägg filéerna i en ugnsform.
  3. koka ihop grädde, fond och vin till en lagom tjock sås. Red med snabbredning om såsen känns tunn. Vänd ner hälften av den hackade persiljan och häll såsen över kycklingen.
  4. Sätt in i ugnen ca 20 minuter. Kolla med en sticka att köttsaften är klar. Knaperstek baconet. Strö baconet över kycklingen och resten av persiljan.
  5. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.