Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persisk våromelett

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En bra och god lunch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg, salt och svartpeppar.
  2. Skala potatisarna och skär i ganska små bitar. Snitta, skölj mellan bladen och strimla purjuolöken. Skölj spenatbladen, salladen och persilijan noga. Hacka grovt.
  3. Rör ner det gröna och potatisen i omelettsmeten. Värm oljan i en stekpanna. Häll på smeten och stänk till knapp medelvärme. Peta, lyft försiktigt med en gaffel i smeten så att den rinner ner mot botten och stelnat. När omeletten har stelnat är den klar. Granera med hackade valnötter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Snuttivonfesen 22 oktober 2008

    Mmmmmm....en av mina favoriter!!!

  • gayben 23 oktober 2008

    MHMMHSNADNASJKDHSJ EN AV DINA FAVORITER, VA LEKER DU, EYY, SÅN FUL, BENJAMNINSMDNA KERKHJJH

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.