Smält smöret i en kastrull ihop med sockret, saltet och vattnet. Dra kastrullen av värmen så fort smöret har smält och vattnet börjar bubbla. Häll i mjölet och rör och vispa tills en degboll bildas som släpper kastrullens sidor.
Skrapa ner degen i en matberedare och kör den långsamt med plastkniv. Häll i äggen gradvis medan maskinen går tills degen blir slät och blank. Häll upp degen i en skål.
Värm ugnen till 220 grader. Vispa grädden rätt hårt, täck skålen med plast och ställ in i kylen.
Fyll en spritspåse med 1 cm bred sprits och spritsa ut bollar ca 2 cm breda och 1,5 cm höga på bakpapper. Ca 4 cm mellan varje boll. Grädda i ca 25 min tills de är guldbruna. Låt svalna på galler.
Smält chokladen i en skål i vattenbad el. på låg värme i mikron. Rör om då och då.
Gör ett hål i varje boll med vass kniv. Fyll en spritspåse med den vispade grädden och spritsa in i varje boll. Doppa varje boll i smält choklad och låt stelna i några minuter. Servera fort, annars blir degskalet blött.