Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pias fisk

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabb och god fiskgratäng som är värd att prova!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla och skölj purjolöken. Lägg den i botten på en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå. Lägg på krossade tomater, ketchup och dill (mjölk och grädde om man väljer att ha det). Salta och peppra. Strö över osten. Grädda mitt i ugnen ca 225 grader 30-40 minuter. (Fisken ska vara vit och fast).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.