Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picklade rödbetor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Dessa picklade rödbetor med balsamvinäger och muscovadosocker smakar ljuvligt till kalvkött, chèvretoast eller varför inte en lammstek?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet, balsamvinäger och socker i en liten men djup kastrull. Lägg ner betorna och låt koka utan lock i 10 minuter.
  2. Tänk på att betorna helst ska täckas helt av lagen. Gör de inte det kan man vända på dem efter halva tiden.
  3. Lägg på locket och koka i ytterligare 10-15 minuter eller tills rödbetorna känns mjuka.
  4. Häll på väl rengjorda och varma burkar och låt svalna helt innan du sätter på locken.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stensatter 6 februari 2011

    Ska man inte skala rödbetorna?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.