Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pierres gravade oxfilé

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Köttet bör frysas minst 2 dygn före servering

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop marinaden.
  2. Lägg i köttet och låt stå i kylskåp 3 dygn. Vänd då och då.
  3. Frys in minst 2 dygn före servering. Ta fram köttet och låt det tina 1 timme i rumstemperatur tills det är halvtinat och kan skivas tunt med mycket vass kniv t ex en filékniv. Strö över lite gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.