Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pimpade pepparkakor med vaniljchevre och fikonmarmelad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vi säger bara mummmmms till glöggen!

Ingredienser

Instruktioner

Skåra vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Häll dem i en skål och tillsätt osten (utan ev skal från osten) och creme fraiche. Blanda med mixerstav eller gaffel (mixerstaven är enklas att blanda med). Klicka ut blandningen på pepparkakorna. Toppa med en klick fikonmarmelad och lite färsk timjan(funkar lika bra med torkad timjan). Servera till glöggen och julklapparna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.