216 kalorier per portion
13 g fett, 25 g kolhydrater, 3 g protein
Instruktioner
- Kavla ut degen på mjölat bakbord till en 3 mm tjock platta.
Ta ut 12 rundlar med ett kaffefat, ungefär 12 cm i diameter.
- Skär potatisen i små tärningar, skiva salladslöken.
- Lägg potatistärningarna i kokande vatten och låt dem koka i 5 minuter. Häll av vattnet. Blanda tärningarna med salladslök, majs och créme fraiche och smaka av med salt och peppar.
- Lägg en klick på varje degbit. Fukta degkanterna med lite vatten och vik över så att fyllningen täcks.
- Tryck ihop kanterna med en gaffel och lägg pirogerna på en smord plåt.
- Pensla med lite mjölk och grädda i 200 grader 15-20 minuter, tills de fått vacker färg.
Publicerat den
19 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar