Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pita med kinesisk köttfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Måste testas, låter mumsigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen enligt anvisningen på pitabrödets förpackning
  2. Skala och skär lök och vitlök i tunna skivor .Skär vitkålen i strimlor och champinjonerna i skivor. Dela, kärna ur och strimla paprikan.
  3. Värm pitabröden enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Fräs grönsakerna i hälften av oljan i omgångar i en stekpanna. Lägg grönsakerna åt sidan.
  5. Stek färsen i resten av oljan i samma panna och smula ner köttbuljongtärningen mot slutet. Krydda med salt och peppar.
  6. Vänd ner grönsakerna i färsen. Rör ner soja och vatten och låt allt bli varmt.
  7. Dela och fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med sweet chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.