Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitabröd

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Glutenfri, ägg- och mjölkfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm vattnet till max 35 grader, lös upp jästen i vattnet. Tillsätt salt, olja och Pofiber, rör om väl. Blanda i mjölet, lite i sänder. Arbeta degen kraftigt. Låt jäsa 30 minuter.
  2. Värm under tiden ugnen till 250 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt och låt plåten stå mitt i ugnen medan den värms upp.
  3. Dela degen i 10 bitar, forma dem till tunna bröd. Skölj händerna i kallt vatten mellan varje bulle, annars fastnar degen i händerna. Lägg bröden på den varma plåten.
  4. Grädda direkt i övre delen av ugnen ca 7 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.