Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitabröd med skinkfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I pitabröden ligger en härlig grönsaksröra och dessutom både skinka och ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen och skiva den. Ansa och strimla purjolöken. Tärna tomaterna. Kärna ur och tärna paprikan. Skala och hacka vitlöken.
  2. Fräs svampen i lite matfett tills vätskan har kokat in. Tillsätt lite mera matfett, purjolök, tomater, paprika och vitlök. Låt allt fräsa några minuter. Smaka av med salt och peppar. Låt det kallna.
  3. Tärna osten. Rör ner ost och skinka i grönsaksröran.
  4. Rör samman alla ingredienserna till dressingen.
  5. Öppna bröden så att det går att fylla dem. Fördela sallad och grönsaksröra i bröden.
  6. Låt var och en själv hälla dressing i sin macka.
  7. Tips: Packa dressingen till pitabröden i en liten skål för sig själv. Häll på dressingen när mackan ska avnjutas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.