Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitabröd med tonfiskröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och enkel att ta med på utflykt.

Ingredienser

Instruktioner

Häll av tonfisken. Koka äggen. Hacka äggen, gurkan och persiljan. Laga till såsen enligt förpackningen. Blanda tonfisk, lök, gurka och ägg väl. Pressa vitlöken och rör ner crème fraich, lätt majonnäs och den avsvalnade dillsåsen. Krydda med salt och peppar. Fyll pitabröden med röran. Skall man ta med det på utflyckten rekomenderas att man fyller dom på plats.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.