Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Värd att pröva

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i smält margarin och mjölk (jag brukar blanda dessa innan för att marg. inte ska vara så hett). Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i smeten. Häll i bakpappersklädd långpanna.
  2. Blanda toppingen och fördela ut över kakan. Grädda mitt i ugnen 10-15 min. Låt kakan kallna och skär i rutor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PinkLadie 25 april 2008

    Jättegott! Tog dock bara 3 dl socker i smeten... (Det gick oxå bra med min stora form 35 x 42) Skönt att ha många kakor kvar att lägga i burken när man ätit massor :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.