Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pitekaka

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En klassisk kaffekaka som bakas i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vispa ihop ägg, socker och mjölk. Rör ner mjölblandningen och det smälta smöret.
  2. Fördela smeten i en smord långpanna.
  3. Rör ihop toppingen. Fördela på den ogräddade kakan.
  4. Grädda kakan i ugnen i 15 min i 225 gr. Skär i rutor medan kakan fortfarande är varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.