Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizza på pitabröd med broccoli och gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med pitabröd och färdig tomatsås går det rekordsnabbt att göra pizza. Självklart kan du lägga vad du vill på de snabbfixade pizzabottnarna. Gå på skattjakt i kyl och skafferi. 427 kalorier per portion 18 g fett 17 g protein 46 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skölj och skär broccolin i små buketter, koka dem i lättsaltat vatten 2 minuter. Halvera pitabröden. Lägg ut halvorna på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Fördela sås och broccoli på bröden. Smula över osten. Toppa med pinjenötskärnorna. Baka mitt i ugnen ca 10 minuter. Skala och pressa vitlöken i oljan. Ringla oljan över de nybakade pizzorna.
  4. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.