Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzasallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar Pizzasallad...

Ingredienser

Instruktioner

Strimla vitkålen med osthyvel. Slaka vitkålen genom att lägga den i ett durkslag och hälla kokhett vatten över den. Strimla paprikan. Blanda oljan, vinägern, vattnet och kryddorna i en fryspåse. Smaka av. Lägg i kål och paprika i påsen och skaka om så att dressingen fördelar sig. Salladen smakar bäst om den få dra 4-5 dagar i kylskåp, Kan ätas innan. Skaka om några gånger under tiden. Strö över persiljan vid servering.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • tina62 4 april 2008

    Gjorde din pizzasallad i onsdags och provsmakade idag underbart god. Vi ska ha den till hemmalagad pizza ikväll. Tack för ett suppergott recept!

  • gds877 26 september 2009

    Mycket god, det blir fler gånger. Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.